Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans videoklipp: Wallenbergs- En dokumentär om världens mest inflytelserika finansfamilj

Eftersom att förra veckans videoklipp var en dokumentär om finansmannen, Ivar Kreuger så får det den här veckan bli en dokumentär om finansfamiljen, Wallenberg.

Även den här dokumentären som går under namnet, Wallenbergs är i tre delar och den går igenom en väldigt stor del av familjen Wallenbergs historia, uppgång och framgångsrecept med mera. Ni som kollat på dokumentären om Ivar Kreuger vet att familjen Wallenberg även är en stor del där och det spinns det även vidare på i den här dokumentären vilket jag tycker är väldigt intressant. Därför rekommenderar jag att ni kollar på den om Ivar Kreuger först och även om dessa två dokumentärer tillsammans motsvarar ganska så många timmars tittande så är de väldigt lärorika så det är enligt mig väl spenderade timmar.

Ni hittar alla tre delar av Wallenbergs här nedanför och de tre delarna av Ivar Kreuger-dokumentären vi länken här ovanför.

 

Trevlig kväll!
David 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar