Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 10: Centralbankerna har marknaden virad runt sitt lillfinger

 

Nu har alla prenumeranter fått veckans veckobrev som skickas ut av mig David Svensson (Aktieinkomster) och TradeVenue gemensamt. Så nu kan ni återigen få full koll på hur det ekonomiska läget ser ur i Sverige och runt omkring i övriga världen.

I veckobrevet har vi bland annat gått igenom börsveckan som gått som varit väldigt händelserik samt att vi även har kollat på vad som kommer att ske under den kommande veckan och den kommer med stor sannolikhet att bli ännu mer händelserik och fartfylld.  

Om ni vill ha veckobreven från oss framöver så anmäler ni er helt gratis här. Om ni dessutom vill ha veckans veckobrev så kan jag skicka över det till alla nya prenumeranter manuellt i efterhand. Mejla i så fall bara till mig på david@aktieinkomster.se så fixar jag det så fort som möjligt.

 

 

Ha en bra söndagskväll!
David      

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Roligt att nya prenumeranter fortsätter att anmäla sig, ni är varmt välkomna!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar