Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 11- Nya orosfaktorer och en eventuell vändning för världens börser

Ytterligare en börsvecka har nu gått och det känns som att det här året tar sig fram i ett väldigt högt tempo, eller vad tycker ni? Som vanligt har det hänt väldigt mycket under den här börsveckan som t.ex. ett räntebesked från FED och flera börsnoteringar i Sverige. Den kommande påskveckan ser dock inte ut att bli lika händelserik som i stort sett varje vecka har varit så här långt i år då börserna runt om i världen håller stängt under flera dagar och allt sådant med mycket mera går vi självklart igenom i veckans veckobrev.

Ni som ännu inte är anmälda till mitt och TradeVenues gemensamma veckobrev anmäler er till det här och självklart är det helt gratis. Veckobrevet skickas ut varje söndag och målet med våra utskick är att varje vecka ge alla er prenumeranter full koll på det aktuella ekonomiska läget.

Ni får väldigt gärna även sprida vidare vårt veckobrev på t.ex. Twitter så att så många upptäcker det och får chansen att varje vecka ta del av våra utskick, tack på förhand!

 

Ha nu en trevlig söndag!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar