Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 12: Påsktrenden blev nedåt och riskviljan försvann i Sverige

Självklart kollar vi in det aktuella marknadsläget i och via vårt veckobrev även den här veckan, trots att det var en kortvecka både nu den här veckan och nästa vecka på grund av firandet av påsken.

Dessa kortveckor på många av världens börser har dock inte betytt och kommer inte betyda att det är så där jättelugnt på marknaden utan det har överlag varit en bra fart även om vi helt klart fått en setback. Dessutom så kommer tempot skruvas upp ganska så rejält under nästa vecka och det på ganska så många fronter så vi hoppas att ni vilat ut er ordentligt nu under den här ledigheten för nu blir det snart full fart igen.

Den här veckan har vi även tagit en extra titt på Fingerprint då bolaget helt klart börjar se intressant ur ur ett investeringsmässigt perspektiv, i alla fall om man kollar på det hela ur rätt perspektiv och med rätt tanke.

Allt det här hittar ni då i veckans veckobrev och ni som ännu inte är anmälda kan göra som tusentalspersoner redan har gjort, nämligen att anmäla er till det helt gratis här. Om ni anmäler er nu och inte hann få veckans utskick så kan ni bara skicka ett mejl till mig på david@aktieinkomster.se så skickar jag över det manuellt till er och så kommer ni få alla de kommande utskicken framöver.

 

Ha en bra kväll!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar