Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 13: Ny månad, nytt kvartal- Tempot skruvas upp och vi står inför en intressant period

Vi har nu inlett både en ny månad och ett nytt kvartal vilket medförde att tempot och intensiteten har skruvats upp ganska så markant redan under den här veckan och kommer göra det ännu mer även under den kommande. Allt det här omfattar alltifrån makro, olja och valutor till bolagsrapporter och utdelningar och det är exakt allt det som vi nu har gått igenom i veckans veckobrev.

Vi har i veckobrevet som vanligt gått igenom den här börsveckan som nu är över för den här gången samt den kommande börsveckan och kikat på lite intressanta bolag m.m. Allt sådant kan ni få helt gratis via vårt veckobrev varje vecka och om ni inte är anmälda till det i dagens läge så kan ni göra som tusentals andra redan har gjort, nämligen att anmäla er som prenumeranter här.

Om ni har anmält er nu i efterhand så kan jag även skicka över veckans utskick manuellt till er så kommer ni få de kommande automatiskt varje vecka framöver. Om ni även är intresserade av veckans utskick så behöver ni bara mejla till mig på david@aktieinkomster.se så ordnar jag det så fort jag bara kan.

 

Ha nu en trevlig söndagskväll!
David 

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
793
1340
66
0
Aktieinkomster

Bland annat så blev veckans företag, KABE som jag kommer skriva mer om nu i dagens lunchanalys!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar