Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 14: H&M, Fingerprint, bankkris och en massa olja

Nu har alla som är anmälda som prenumeranter till veckobrevet fått det i sina inkorgar. Det är som vanligt en händelserik börsvecka som vi nu har lämnat bakom oss och i veckans veckobrev har vi bland annat fokuserat på H&M:s rapport, Fingerprints nya satsning, kriserna inom den svenska banksektorn och den starka avslutningen för oljan m.m.

Det är även en intensiv vecka som vi har framför oss och självklart kollar vi även på den och på vad som kommer att ske då samt på veckans företag som blev, Vestas Wind Systems där många missar det viktigaste och även som vanligt en hel del annat smått och gott.

Ni som vill få veckobreven varje söndag framöver anmäler er enkelt och helt gratis här. Om ni då även vill ta del av veckans utskick så är det bara att ni mejlar till mig på david@aktieinkomster.se och meddelar mig om det så skickar jag över det till er manuellt så fort jag har möjlighet.

 

Ha en bra söndagskväll och lycka till under nästa vecka!
David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar