Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 15: Världen bromsar in, men inte Sverige...

I veckans veckobrev kikar vi på alltifrån rapportperioden, återigen H&M och Fingerprint till den globala rapporten som pekar nedåt för världen men uppåt för Sverige samt självklart även på vad som komma skall under nästa vecka.

Veckans företag i veckobrevet blev även fastighetsbolaget, Castellum som är mer än aktuellt i och med köpet av Norrporten.

Vi riktar även ett stort tack till nätmäklaren, DEGIRO för att de även den här veckan ville presentera vårt veckobrev och om ni är sugna på att veta mer om hur de utmanar de andra svenska aktörerna via att t.ex. erbjuda rejält lägre courtage och handel på världens alla börser så hittar ni mer information om det här.

Vi vill även passa på att tacka alla prenumeranter, nya som gamla för att ni varje vecka tar del av veckobrevet och även visar ett stort intresse. Tillväxten här fortsätter och om det är några därute som vill anmäla sig till veckobrevet så gör man det enkelt och gratis här. Om ni anmält er nu i efterhand och vill ha veckans utskick så är det bara att ni skickar ett mejl till mig på david@aktieinkomster.se och berättar det så skickar jag över det manuellt till er första gången.

 

 

Ha nu en trevlig söndagskväll!
David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar