Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 16: Styrkan som tidigare uteblev kan vara på väg in nu...

Nu har alla prenumeranter fått vårt veckobrev för vecka 16 och som vanligt har vi där kollat på vad som hänt under veckan, det aktuella marknadsläget samt på de viktigaste sakerna inför nästa vecka m.m.

I veckobrevet kan ni även se vår syn på Husqvarna som blev veckans företag samt även en rapportlista som ger er full koll på rapportflödet inför nästa vecka.

Som vanligt går det även jättebra att anmäla sig till vårt veckobrev nu i efterhand och då kommer ni få alla utskick framöver, ni anmäler er helt gratis här. Om ni har anmält er nu i efterhand kan jag även ordna så att ni får veckans utskick som ni missade och om ni skulle vilja det så är det bara att ni mejlar till mig på david@aktieinkomster.se så skickar jag över det manuellt till er.

 

Ha nu en fortsatt bra söndag!
David   

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar