Aktieinkomster
Likes
787
Antal inlägg
1324
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev vecka 18: En kortvecka som inte riktigt ville komma igång…

Nu kan alla ni som är prenumeranter för veckobrevet leta upp veckans utskick i era inkorgar och som vanligt är det helt fullproppat med godsaker.

Den här veckan har vi som vanligt kollat på det aktuella marknadsläget som den här veckan har varit extra intressant då ett nytt stort frågetecken har dykt upp på marknaden. Vi hade även en kortvecka på bland annat börsen i Sverige och det var en av orsakerna till att handeln blev avvaktande och osäker.

Vi har den här veckan även kollat lite extra på investmentbolaget Kinnevik som vi tycker är unikt men som fortfarande har en hel del kvar att bevisa.   

Allt det här plus att ni även får full koll på den kommande börsveckan via ytterligare en genomgång samt en rapportlista med mera hittar ni alltså i veckans utskick. Om ni vill ha vårt veckobrev varje söndag framöver och löpande få full koll på vad som händer på marknaden varje vecka så anmäler ni er här.    

Om ni har anmält er nu i efterhand kan ni även mejla till mig på david@aktieinkomster.se så skickar jag även över veckans utskick till er nu i efterhand.

 

 

Trevlig söndagskväll!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (147)
Oct (2)

Taggar