Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 19: Riskviljan visade sig igen men många frågetecken kvarstår

Nu har veckans veckobrev dykt upp i alla prenumeranters inkorgar så nu kan ni på ett snabbt, smidigt och enkelt sätt få full koll på det aktuella marknadsläget som är lite knepigt samt även få en förhandsvisning på vad som står på schemat inför nästa vecka.

Ni som ännu inte är prenumeranter men som vill bli det helt gratis anmäler er här och då kan ni även passa på att skicka ett mejl till mig på david@aktieinkomster.se så kan jag skickar över veckans utskick manuellt till er. På så sätt slipper ni vänta tills nästa söndag med att få ta del av veckobreven utan kan göra det redan idag.

Förutom att gå igenom det aktuella marknadsläget och kolla på nästa veckas schema så hittar ni även information om de största vinnarna och förlorarna på den svenska börsen i veckobrevet samt även en intressant genomgång av ännu ett unikt investmentbolag som sitter på en sällsynt entreprenörsanda som har och kommer försätta att gynna aktieägarna markant framöver.   

 

Ha nu en fortsatt trevlig söndag och lycka till under nästa vecka!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar