Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev vecka 2: Köplägen i Europa, en oro som skär igenom allt och styrkor som inte räcker till...

Då var återigen mitt och TradeVenue:s veckobrev utskickat till alla prenumeranter och även vecka 2 blev en händelserik börsvecka. Den svenska börsen har tappat över 10 % i år och ungefär så ser utvecklingen ut på de flesta håll och kanter runt om i världen. Oron kring bland annat Kina och råvarumarknaden kör över det mesta, även om det då finns en del underliggande styrkor som vill pressa upp marknaden.

Allt det här ovannämnda plus en hel del annat går jag igenom i veckobrevet och där kan ni även få full koll på nästa vecka då tempot för övrigt kommer vara ännu högre samt att ni få ett intressant tips på ett bolag med en bra risk/reward med mer.

Ni som inte har anmält er till veckobrevet i dagens läge men som vill få det helt gratis varje vecka framöver anmäler er här. Om ni vill ha veckans utskick kan jag även mejla över det till er manuellt, mejla i så fall bara till david@aktieinkomster.se och meddela mig att ni vill ha veckobrevet så ordnar jag det.

 

 

Ha nu en fortsatt bra söndag!
David    

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Lärorikt (ej registrerad)

Återigen ett stort tack för veckobreven, de är alltid väldigt bra och användbara!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar