Aktieinkomster
Likes
787
Antal inlägg
1324
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 20: Fullt fokus mot makro, skiftet på marknaden är ett faktum

Ytterligare en vecka har nu flygigt förbi och eftersom att det är söndagskväll så betyder det att alla prenumeranter nu har fått veckans veckobrev från mig och TradeVenue. Där går vi som vanligt igenom det aktuella marknadsläget, kikar på vad som kommer att ske nästa vecka på börsen samt tipsar er om intressanta bolag.

Ni kan se en kort sammanfattning av veckobrevet på här ovanför men om ni vill ha hela utskicket så anmäler ni er här. Mejla då även till mig på david@aktieinkomster.se så skickar jag över veckans utskick manuellt till er så kommer ni få alla kommande per automatik framöver och varje vecka ha full koll på det aktuella marknadsläget.

 

Ha nu en trevlig söndagskväll!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (147)
Oct (2)

Taggar