Aktieinkomster
Likes
791
Antal inlägg
1332
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 21: En oväntad och svårtolkad vecka

Ytterligare en börsvecka har nu passerat och som rubriken lyder så blev det en ganska så oväntad och svårtolkad vecka. Just dessa svårtolkade och oväntade händelser har vi konkretiserat och kollat på i veckans veckobrev som vi nu skickat ut till alla tusentals prenumeranter.

Utöver att kolla på det aktuella marknadsläget får ni en intressant genomgång av ett bolag som passar väldigt bra för den långsiktige investeraren som vågar ta lite högre risk.

Vi kollar som vanligt även på vad som komma skall under nästa vecka och allt för att ge er en heltäckande och smidig överblick över det aktuella marknadsläget och full koll på nästa vecka.

Ni som inte anmält er till vårt veckobrev än så länge kan enkelt och helt gratis anmäla er här. Om ni även vill ha veckans utskick nu i efterhand så är det bara att ni meddelar mig det via att mejla till david@aktieinkomster.se så skickar jag över det manuellt till er så fort som möjligt.

 

Ha nu en riktigt bra söndagskväll!
David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive

Taggar