Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev vecka 3: En trendvändning är inte ett faktum, marknaden är lurig..

Alldeles nyss fick flera tusen prenumeranter mitt (Aktieinkomster) och TradeVenue:s gemensamma veckobrev för vecka 3 till sina mejlinkorgar. Ni som inte är anmälda till veckobrevet ännu anmäler er här och om ni samtidigt mejlar mig på david@aktieinkomster.se så kan jag även mejla över veckans utskick manuellt till er om ni skulle vilja det.

Börsen är just nu inne i ett väldigt klurigt läge och det är lätt att missbedöma saker och ting. Vårt veckobrev informerar er om allt det vikigaste som man måste känna till och tänka på just nu samt att de ger er lite andra tips som vi tycker är intressanta.

Vi hoppas att ni får användning för veckobrevet även den här veckan och ni får hemskt gärna sprida det vidare så att så många som möjligt kan få full koll på det ekonomiska läget varje vecka.

 

 

Ha en bra söndag!
David

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Kul att så många fortsätter ta del av veckobrevet varje vecka och att flödet av nya prenumeranter hela tiden ökar, varmt välkomna ska ni vara!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar