Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 46: Marknaden är i förändringens tecken

Nu har alla prenumeranter fått Aktieinkomsters och TradeVenues senaste veckobrev och ni som inte fått det till er mejl kan kolla in det här och om ni vill ha utskicken framöver anmäler ni er här.

I veckans utskick kopplar vi samman den här veckan med nästa vecka och kollar bland annat på de största genomgående faktorerna.  

Den här veckan riktar vi även ett stort tack till vår nya samarbetspartner, equity crowdfunding-plattformen, Pepins som ger alla möjligheten att upptäcka och bli delägare i spännande tillväxtföretag samt att starka företagsidéer kan växa med hjälp av kraften från många och engagerade investerare. Pepins står för enkelhet och  nytänkande på finansmarknaden.

Glöm heller inte att kolla in deras senaste investeringsmöjlighet, den snabbväxande kaffe-kedjan, Barista Fair Trade Coffee. Läs mer om investeringen i kaffe i mitt tidigare inlägg här.   

 

Trevlig söndagskväll!
David 

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
ASDF (ej registrerad)

Uppskattar morgonrapporterna men måste säga att det är oerhört svårt att läsa dessa inlägg. Tror verkligen att du/ni har mycket att tjäna på att försöka skriva korta och koncisa texter. 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar