Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 49: Styrkan tar sig fram och har nu en bra chans

Nu har alla prenumeranter fått Aktieinkomsters och TradeVenues senaste veckobrev och ni som inte fått det till er mejl kan kolla in det här och om ni vill ha utskicken framöver anmäler ni er här.

I veckans utskick kopplar vi samman den här veckan med nästa vecka och kollar bland annat på de största genomgående faktorerna.  

Den här veckan riktar vi även ett stort tack till vår nya samarbetspartner, equity crowdfunding-plattformen, Pepins som ger alla möjligheten att upptäcka och bli delägare i spännande tillväxtföretag samt att starka företagsidéer kan växa med hjälp av kraften från många och engagerade investerare. Pepins står för enkelhet och  nytänkande på finansmarknaden.

Glöm heller inte att kolla in deras senaste investeringsmöjlighet,Train Alliance som levererar Formel 1-depåer för tåg som skapar tågunderhåll i världsklass.  

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar