Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 53: Ett osäkert avslut och ett högt tempo inledningsvis

Nu har år 2015 sista och år 2016 första veckobrev från mig och TradeVenue skickats ut. Det hände faktiskt oväntat mycket under den här kortveckan på börsen och under år 2016 första börsvecka som inleds imorgon kommer tempot vara otroligt högt och det kommer hände väldigt mycket under hela veckan. Så om ni nu tar del av veckobrevet kommer ni få full koll på hur läget ser ut just nu och på vad som kommer att ske framöver.

Om ni ännu inte anmält er till veckobrevet så gör ni det helt gratis här och då kommer ni få alla utskick varje söndag framöver. Nu hoppas jag och TradeVenue att ni kommer få användning för veckobrevet även den här veckan och även ett stort lycka till nu under år 2016.

 

 

Ha en bra kväll!
David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar