Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev vecka 6: Spikrakt nedåt och sedan uppåt igen, volatiliteten är ett faktum som oroar

Vecka 6:

Vecka 6 som börsvecka är nu över och det har minst sagt varit en volatil och spridd vecka rent händelsemässigt. Kina höll stängt och då passade marknaden oväntat nog helt plötsligt på att fokusera på Grekland igen vilket känns väldigt konstigt. Riksbanken valde att sänka den svenska styrräntan återigen, oljepriset fortsätter att röra sig uppåt och nedåt och bolagsrapporterna kommer in blandade och tolkas väldigt konstigt med mycket mera. Allt det här samt som sagt mycket mera kan ni läsa om i mitt och TradVenue:s gemensamma veckobrev för vecka 6 som nu är utskickat till alla prenumeranter.   

 

Få full koll du också:

Självklart är det 100 % gratis att anmäla sig till och ta del av vårt veckobrev varje vecka. Ni Anmäler er här eller här på TradeVenues startsida där ni enkelt kan fylla i formuläret som ni hittar längst ner till vänster.

Om ni anmäler er nu i efterhand så kan jag även skicka över dagens utskick till er manuellt nu i efterhand om ni skulle vilja det. Mejla i så fall bara mig på david@aktieinkomster.se så fixar jag det direkt.

 

Hjälp oss gärna:

Både jag och hela TradeVenue skulle även uppskatta om ni ville hjälpa oss att sprida vidare vetskapen om vårt veckobrev. Därför får ni hemskt gärna dela vidare våra inlägg om veckobrevet på t.ex. Twitter och Facebook, det skulle vara till stor hjälp och det skulle vi uppskatta väldigt mycket.

 

Ha nu en bra söndagskväll och lycka till på börsen under den kommande veckan!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar