Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 7: Helheten glöms bort och för mycket hamnar i skymundan

Nu har alla prenumeranter fått mitt och TradeVenue:s veckobrev för vecka 7 i sina mejl-inkorgar. Den här veckan har inte varit den mest intensiva på börsen men det har ändå hänt en hel del och vi har ändå fått en börsuppgång på över 5 % i Sverige. Det mest anmärkningsvärda den här veckan är att mycket har hamnat i skymundan och det faktiskt en hel del viktiga saker och det är bland annat det som vi fokuserar på i veckans veckobrev.

Jag och TradeVenue vill även passa på att tacka alla er prenumeranter som varje vecka tar del av vårt veckobrev. Tillflödet av nya prenumeranter har varit väldigt stort den senaste tiden vilket självklart är jätteroligt och vi hoppas att ni alla får användning av våra utskick nu och varje vecka framöver.    

Ni som vill anmäla er till veckobrevet gör det enkelt och helt gratis här.

Om ni anmäler er nu i efterhand så kan ni även passa på att mejla till mig på david@aktieinkomster.se så skickar jag över veckans utskick manuellt till er nu i efterhand.

 

Ha en bra söndagskväll!
David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar