Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 8: Olja, stabilitet och nya orosmoln, allt på samma gång...

Vårt veckobrev för vecka 8 fokuserar på allt som hänt under den här veckan som vi snart lämnar bakom oss samt på vad som kommer att hända under nästa vecka med mycket mera. Via att ta del av vårt veckobrev så får ni helt enkelt full koll på det aktuella marknadsläget och jag hoppas att det kommer till lika stor användning som tidigare.

Veckobrevet som skickas ut av mig och TradeVenue är självklart helt gratis att ta del av varje vecka och om ni inte redan är anmälda så anmäler ni er här.

Nu hoppas jag att ni får en fortsatt bra söndagskväll och även en bra start på veckan imorgon. Kom dessutom ihåg att börja tänka i ett lite bredare perspektiv igen under nästa vecka och nu när rapportperioden börjar lida mot sitt slut, precis som jag skrev i veckobrevet.

 

David   

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar