Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrevet från Kanarieöarna

Trots att jag är iväg på en lite semester på Kanarieöarna så kommer självklart den här veckans veckobrev att skickas ut som vanligt på söndag. Så ni kan räkna med att få full koll på det aktuella marknadsläget även den här veckan, låter det bra?

Som sagt så kommer veckobrevet att skickas ut under söndagen (som vanligt) och just nu är det flera tusen som är anmälda som prenumeranter och som varje vecka tar del av veckobrevet som för övrigt är en gemensam skapelse av mig och TradeVenue.

Så om även du vill ha full koll på det aktuella marknadsläget, på vad som kommer att ske under den närmsta tiden samt lite andra bolagstips med mera varje vecka och helt gratis så rekommenderar jag att du gör som just tusentals andra personer redan gör och anmäler dig till vårt veckobrev här.

På bilden här nedanför får ni ett litet smakprov på vad vårt (veckobrev från vecka 1 år 2016) veckobrev innehåller och hur det är utformat. Självklart är innehållet betydligt större och bredare men det får ni se när ni får ert utskick på söndag.

 

David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar