Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrevet, vecka 47

Nu har alla anmälda prenumeranter fått veckobrevet från mig (Aktieinkomster) och TradeVenue som vi i slutet av varje vecka skickar ut tillsammans. Så nu kan ni återigen få full koll på hur det ekonomiska läget ser ut runt om i världen just nu samt på vad som kommer att ske framöver med mera.

Tusentals personer tar idag del av och använder sig av veckobrevet varje vecka och om du också vill göra det så anmäler du dig här, eller via formuläret som ni hittar på startsidan här på TradeVenue, längst ned till vänster. Om någon skulle vilja ha veckans veckobrev i efterhand så kan jag självklart ordna det också. Skicka då bara ett mejl till david@aktieinkomster.se så skickar jag över det manuellt till er och glöm sedan heller inte att anmäla er till de framtida utskicken.

 

Ha nu en fortsatt bra söndag!
David    

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar