Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Viktiga detaljer för ekonomisk framgång

Det finns en rad olika viktiga saker och detaljer som man måste tänka på om man vill bli framgångsrik på det ekonomiska planet, både rent investeringsmässigt och även gällande annat. Men det finns vissa saker som är mer betydande än andra och några av dessa tänkte jag nu prata lite om. 

 

1.    

Till att börja med så måste man börja se till att pengarna jobbar för en och inte att man själv bara jobbar för pengarna hela tiden. Man måste alltså se till att sätta sina pengar i arbete via t.ex. olika investeringar med mera så att de inte bara ligger där och inte växer och inte utvecklas av sig självt. Oavsett hur mycket pengar man tjänar från sin lön så kommer man aldrig att kunna bli framgångsrik rent ekonomiskt om man inte lär sig att sätta sina pengar i arbete efter att de har kommit in på ens konto.

 

2.

En annan sak som man måste ha klart för sig är att veta vad olika kostnader är och innebär. Det spelar ingen roll hur liten eller hur stor en kostnad är för man måste fortfarande se värdet i den ur ett långsiktigt perspektiv för om man inte gör det kommer kostnaderna att hela tiden tära på den ekonomiska framgången.
Det kan t.ex. handla om små och enkla saker som matinköp med mera. Dessa kostnader blir i längden och tillsammans väldigt stora och om man på t.ex. varje tusenlapp kan spara hundra kronor så kommer man komma långt i längden.

 

3.    

Begreppet tid är också någonting som man måste respektera och i längden se till att utnyttja. Bara under den senaste tiden har vi fått se hur otroligt svårt det är att tajma marknaden och tajma sina investeringar. Därför måste man istället börja se tid som en tillgång som man i längden kan dra nytta av för att göra så bra affärer som möjligt.

 

4.    

En sista detalj sak som man måste lära sig att göra om man vill nå ekonomisk framgång är att lära sig få ut sina tankar och idéer från huvudet till verkligheten. Man måste alltså kunna få ner saker och ting på pappret och sen även ut i praktiken och det gäller allt ifrån investeringsidéer till företagstankar med mycket mera.       

 

Som ni kan se så är de här sakerna som jag tog upp egentligen ganska så enkla men det svåra här är att tillämpa dem i praktiken. Men när man väl klarar av det så kommer man på allvar börja bana sin väg mot ekonomisk framgång så det är bara att sätta igång så fort som möjligt.

 

David

Taggar (blogg): 
Markisen's picture
14
26
7
0
Markisen

Bra artikel! 

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

Markisen: Bra artikel! 

 

Tack så mycket! Fann du den användbar?

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar