Aktieinkomster
Likes
797
Antal inlägg
1347
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Vill ni ha full koll på marknadsläget?

Om ni varje vecka året om vill ha full koll på det aktuella marknadsläget, både i Sverige och runt om i världen så rekommenderar jag starkt att ni anmäler er till mitt och TradeVenue:s gemensamma veckobrev.

Veckobrevet skickas ut varje söndag och innehåller som sagt information som medför att ni kan få full koll på hur marknadsläget ser ut just för stunden, vad som hänt under veckan, information om vad som kommer att ske under den kommande veckan samt en hel del annat smått och gott som t.ex. bolagstips med mera. Sammanfattningsvis så får ni alltså en heltäckande marknadsöverblick varje vecka vi veckobrevet.

Självklart är det helt gratis att ta del av veckobrevet varje vecka och ni anmäler er här eller på startsidan här på TradeVenue, längst ned till vänster. När ni anmält er får ni gärna berätta om veckobrevet för era nära och kära så även de kan få full koll på markandasläget.

 

Tack på förhand!
David  

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)

Taggar