Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Warren Buffett goes tech

Warren Buffett och hans investmentbolag Berkshire Hathaways årsstämma är helt klart en av de mest populära bolagsstämmorna i världen, kanske till och med den mest populära. Varje år besöker tiotusentals personer staden Omahai Nebraska, USA då det är där Berkshire Hathaways har sitt kontor.

Men det finns även många som inte har möjlighet att ta sig dit varje år och tidigare har det faktiskt varit förbjudet att filma stämman samt frågestunden med Warren Buffett men nu kan det bli ändring på det. Redan nu i år och närmare bestämt i slutet av April då stämman äger rum verkar det som att allt ska filmas och streamas ut live över hela världen. Det här måste vara en stor sak för den snart 86 årige Warren Buffett som tidigare tydligt sagt att han inte är något jättestort fan av just teknik.

Jag själv har aldrig varit på hans stämma så därför tycker jag att det kommer bli extra roligt om vi nu kommer kunna ta del av den ändå, även om man inte är på plats. Jag vet att det dock brukar vara en del svenskar på plats och det kanske till och med finns någon här som varit där och vill skriva några rader om hur det är?

 

David     

Taggar (blogg): 
trader3000's picture
215
216
64
0
trader3000


Har tyvärr inte varit där men ska bli riktigt kul att följa via streamen. Efter det knaske man tycker att det är värt att åka dit

Aktieinkomster's picture
796
1346
65
0
Aktieinkomster

trader3000: Har tyvärr inte varit där men ska bli riktigt kul att följa via streamen. Efter det knaske man tycker att det är värt att åka dit

 

Det ska det verkligen bli! Ja när man då får se hur det är på riktigt så kanske man mer eller mindre måste ta sig dit under de kommande åren!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar