BkkBanker
Likes
62
Antal inlägg
69
Följare
21
Medaljer
0
Om användaren
Jag heter Alexander Wetterling och arbetar sedan 2013 som Portfolio Strategist på A. Stotz Investment Research i Bangkok, Thailand.
Kontakt email

RSS

RSS feed
28 juli 2017

Business DNA: Legenden om en turnaround-mästare

Andrew träffade nyligen Poe Lothongkam från SVI. Poe är en sann entreprenör och arbetade tidigt för AMD och Sequoia Capital.

Här kan du ladda ner hela intervjun som pdf, gratis

Nyckelpunkter:

Framtiden för SVI: Expansion genom förvärv och öppnande av fabriker utanför Thailand.

Nöj dig inte: Var progressiv och sträva efter tillväxt. SVI anser att en årlig tillväxttakt på 15% är hållbart.

Överträffa kundens förväntningar: SVI:s kunder få produkten till sina kunder innan de förväntar sig att ha fått se den själva. Om kunden säger att det kommer ta nio månader att lansera en produkt, kommer SVI försöka göra det inom tre månader.

Sparka inte försvarslösa människor:  De anställda på lägre nivåer är i allmänhet det minsta av ett företags problem. Gå efter dem som skapar problemen i första hand.

Uthållighet är nyckeln till framgång: Detta är något som många unga människor inte förstår och de vill ha omedelbar tillfredsställelse. Den vinnande strategin är dock att sätta upp mål, vara uthållig och att genomföra med bestämdhet.

Läs mer om hur Poe byggde en framgångsrik karriär och bolag med grundläggande principer som du kan använda i ditt yrkesliv idag!

Här kan du ladda ner hela intervjun

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (3)

Taggar