BkkBanker
Likes
64
Antal inlägg
82
Följare
21
Medaljer
0
Om användaren
Jag heter Alexander Wetterling och arbetar sedan 2013 som Portfolio Strategist på A. Stotz Investment Research i Bangkok, Thailand.
Kontakt email

RSS

RSS feed
24 november 2016

Become a Better Investor’s Top 5 Bloggare 2016

Vi har precis offentliggjort vår lista över de fem bästa investerarbloggarna 2016. Ranken baseras på våra Top 5 of the Week, vilket gör att endast bloggar på engelska kunde kvalificera. Men för det behövs kanske ingen lista med tanke på att de flesta finns samlade här på TradeVenue.

Vi började publicera Top 5 of the Week i januari i år med vår första någonsin den 18 januari. Till och med 18 november, har vi publicerat 44st Top 5 of the Week innehållandes 130+ bloggare. Vi har sammanfattat 220 investeringsartiklar i exakt 694 punkter!

Ta en titt på listan här: Become a Better Investor’s Top 5 Bloggers 2016

Gratulera din favoritvinnare eller allihopa!

Vi lanserar samtidigt två e-böcker:

  • Become a Better Investor’s 220 Best Investment Articles 2016
  • How to Not Be Your Own Worst Enemy

 

Den sistnämnda författad av mig själv och är 30 sidor Behavioral Finance. Båda böckerna är på engelska och är gratis för våra Founding Members som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Kolla din inbox om du redan prenumererar, du ska ha fått ett mail från mig nyligen med var du kan ladda hem böckerna.

Prenumererar du inte på vårt nyhetsbrev kan du givetvis börja nu och få de här böckerna. Notera dock att du måste signa upp innan nyår för att bli en Foudning Member och få tillgång till allt detta gratis.

Klicka här för att läsa mer och börja prenumerera!

Det är helt kostnadsfritt och du kan avsluta din prenumeration när du vill. Förhopningsvis vill du inte sluta ;)

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar