BkkBanker
Likes
62
Antal inlägg
69
Följare
21
Medaljer
0
Om användaren
Jag heter Alexander Wetterling och arbetar sedan 2013 som Portfolio Strategist på A. Stotz Investment Research i Bangkok, Thailand.
Kontakt email

RSS

RSS feed
23 juni 2016

Svenska #BörsElvan och Zlatan enligt vår Profitable Growth rank

Som jag skrev förra veckan ifrån taxin, så jobbade vi på att ta fram den svenska #BörsElvan​ baserad på Profitable Growth. Nu är den äntligen klar!

Vår elva inkluderar endast svensknoterade bolag som valts ut baserat på vår Profitable Growth rank.

Förutom att presentera startelvan, utser vi också det företag som är Zlatan av "financial performance".

Kolla på videon nedan där vi avslöjar startelvan. Om du vill ha en fullständig rapport med full information om alla bolag som nämns så kan du få det på Become a Better Investor (bara att fylla i formuläret där).

 

OBSERVERA: INNEHÅLLET I DEN HÄR TEXTEN ÄR ENDAST AVSEDD SOM INFORMATION. INEHÅLLET ÄR INTE REKOMMENDATIONER ELLER INVESTERINGSRÅD. LÄSAREN SKALL EJ SE TEXTEN SOM FORMELLA REKOMMENDATIONER ELLER INVESTERINGSRÅD OCH LÄSAREN BÖR INTE FATTA INVESTERINGSBESLUT BASERAT ENBART PÅ TEXTEN. LÄSAREN REKOMMENDERAS ATT KONSULTERA SIN FINANSIELLA RÅDGIVARE INNAN INVESTERINGSBESLUT FATTAS. ÄVEN OM INEHÅLLET I TEXTEN TROS VARA KORREKT KAN DET INNEHÅLLA FELAKTIGHETER. FÖRFATTAREN KAN INTE STÄLLAS TILL SVARS FÖR ELLER GÖRAS SKADESTÅNDSANSVARIG FÖR NÅGON HANDLING SOM LÄSAREN TAR TILL FÖLJD AV ATT HA LÄST TEXTEN.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (3)

Taggar