Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
162
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Avanzas portföljrapport ger felmeddelande(?)

Tänkte sätta mig och titta på avkastningen från årets början för att se hur det gått efter november månad men får ett felmeddelande varje gång jag försöker generera en portföljrapport.

Hade egentligen tänkt göra det igår kväll men funktionen är stängd under "natten". Dvs kl 22:30 när jag tänkte köra den igår.

Någon annan som får samma fel? Det räcker att gå ur tabben och tillbaka igen för att få meddelandet efter att man tryck "Skapa portföljrapport".

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (2)