Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
165
Följare
40
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Bra vecka för Novo Nordisk

Man får försöka glädja sig åt något när börsen är lite sur och för mig är det roligt att Novo Nordisk kom med en bra rapport vilket genast gjorde avtryck i aktiekursen. Man har nu också satt ett datum för interimsutdelningen som ska vara på kontot den 22 augusti. 

Vad som ibland är lite frustrerande är att sitta och vänta på att RÄTT bolag blir prisvärt i mina ögon och det är där jag är nu igen eftersom jag känner mig fullinvesterad i H&M. Det vore en dröm att få gå in i Investor eller Latour igen som exempel. Senast jag ägde dem var precis när jag började den här resan runt 2010-2011 och tyvärr sålde jag av efter en mindre uppgång. Nuförtiden är det mer buy and hold som gäller men man lär sig av sina misstag och allt verkar förstås enkelt när man tittar i backspegeln.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)