Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
162
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inköp Handelsbanken A

Det börjar bli något enformigt det här samtidigt som det alltid känns bra att trycka på köp med SHB i siktet. 

Den 24 februari köpte jag iallafall ytterligare 64 Handelsbanken A för 109,30 kr/styck. Det var likvider som investerades där och efter lön den 25:e avvaktar jag lite för att hitta nästa köpläge. Det kan mycket väl bli ytterligare Handelsbanken så länge den ligger lägre än mitt motiverade pris på 112,50 kr. Vi får se.

På tal om banker ska det bli fortsatt intressant att följa Swedbank och turerna kring sparkade Michael Wolf och ordförande Anders Sundström. Som Sundström själv lyckat framställa det i media låter det som att han letat desperat efter något att försöka sätta dig Wolf för. Kunde skötts väldigt mycket snyggare.

Trevlig helg!

Mvh DF

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (2)