Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
156
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inköp Handelsbanken A och H&M

Köpte på mig lite mer aktier när börsen vek ner sig i fredags. Den här gången blev det 67 SHB A för 100,20 kr/styck och ett mindre köp i H&M vilket innebar 10 aktier för 249,30 kr/styck. 

85 nya Castellumaktier tecknades i förra veckan och likviden är nu dragen så det är bara att vänta på att de blir riktiga aktier s.a.s. Blev ett bra tillfälle att fylla på i Castellum tror och hoppas jag.

Just nu är det fokus på att njuta av sommaren och att arbeta i trädgården här hemma och det känns skönt att den stämningen redan infunnit sig. Det känns bra att släppa tankarna kring börsen och fokusera på andra mer njutningsfulla saker här i livet. Börsen går upp och ner och jag är såpass långsiktig att det egentligen är totalt onödigt att titta in på Avanza mer än någon gång i månaden max. Att det är kul är en helt annan sak. När jag sedan nått mitt sparmål ska det njutas ännu mer här hemma har jag tänkt.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (21)