Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
161
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inköp Handelsbanken A och Nordea

Idag fyllde jag på i både Handelsbanken och Nordea. Det blev 50 SHB A för 100,60 kr/styck och 65 Nordea för 75,60 kr/styck. Jag hoppas att båda bankerna kommer göra riktigt bra vinster när räntan börjar gå upp igen och framförallt Handelsbanken är ett riktigt långt innehav för mig.

Båda är dessutom bra utdelare vilket gör att jag nästa år kommer att nå en nivå på utdelningar över 20 000 kr vilket känns kul. 

Passade även på att köpa 10 SHB A till barnens portfölj idag. Det är deras enda aktieinnehav än så länge och jag tror det blir bra om ca 20 år. Får se när det dyker upp något bra läge för att lägga till någon mer aktie till deras portfölj framöver.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (1)