Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
167
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inköp H&M

Idag fyllde jag på med lite aktier i Hennes & Mauritz. Jag hade sedan tidigare ett innehav på 100 aktier och idag blev det 25 aktier till för 271,60 kr/styck.

Det tar emot att nämna bankrekommendationer men Morgan Stanley sågade H&M längs fotknölarna idag och det fick bli ett köpläge för mig. Jag tänker att jag börjar köpa på mig tidigt om det skulle fortsätta vara ett svajigt år för H&M. Nästa gång köper jag under 260 kr om priset kommer ner dit. Mitt GAV ligger på 244 kr.

Följer bolaget lite extra noga i år för att ha koll på den fortsatta intjäningsförmågan och omvärderar innehavet om ca ett halvår igen.

Note to self: Det här köpet gjorde jag delvis för att jag vill få in likvider i marknaden.

Nu checkar jag ut för en skön helg.

Mvh DF

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)