Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
156
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inköp H&M

Än en gång blev det H&M som blev månadens inköp och den här gången blev det 30 aktier för 252,10 kr/styck. Jag har nu 236 H&M-aktier totalt och skulle kunna tänka mig att köpa till ännu ett gäng om kräftgången fortsätter. Förhoppningen ligger på en återhämtning under 2017 eller lite längre fram. 

I övrigt är radarn påslagen och jag har tittat lite på ett antal bolag som ser intressanta ut men jag behöver gräva lite till. Det vanliga problemet att de skulle behöva komma ner en bit i pris kvarstår när jag räknar på intjäningsförmåga etc. 

Det har inte blivit något mer köp i Creades sedan sist men där kan det bli ett inköp närsomhelst. Är inte riktigt nöjd med ett innehav på ca 8000 utan vill ha lite mer men gillar att köpa i omgångar istället för att gå in med allt samtidigt. 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (21)