Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
167
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inköp H&M

Idag fyllde jag på med 24 H&M-aktier till snittkursen 229,80 kr/styck av det enkla skälet att bolaget ligger överst i bevakningslistan för tillfället. (Nu ligger visserligen Ratos snäppet över men det ligger där bara för att jag enkelt ska ha koll på aktien. Inget köp i sikte där på ett tag.)

H&M-rapporten mottogs inte med något jubel direkt men jag har tiden på min sida och tänkte ligga kvar som ägare ett bra tag till. Ser inte något annat bolag jag hellre vill köpa för tillfället. 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)