Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
167
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inköp Nordea och Ratos

I onsdags fyllde jag på lite i två av mina innehav. Jag köpte 65 Nordea för 76,05 kr/styck och 110 Ratos för 45,81 kr/styck.  

Ett antal utdelningar har landat på kontot i vår och jag ligger lite efter med mina investeringar. Det tenderar att vara samma bolag som dyker upp som köpvärda medan jag vill sprida riskerna något mer. Men har man tålamod så dyker det upp nya lägen så småningom och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge. Utdelningar är viktigt för mig och det smärtar lite att sitta med likvider som hade kunnat generera bra utdelning om de var investerade..

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)