Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
156
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inköp Novo Nordisk och teckning i Volati

I fredags fyllde jag på ytterligare i Novo Nordisk då jag gjorde mitt månadsköp. Det blev 31 aktier för 222,40 DKK/styck. Nu är jag ganska nöjd med mitt innehav och tänker avvakta ett tag så länge det finns andra köpkandidater. 

Jag har en del likvider liggande i min KF efter försäljningen av Lundbergs och Ratos och näst på tur står teckningen i Volati som jag bestämt mig för att delta i. Det har skrivits mycket om Volati både bland bloggar och i affärstidningar. Priset verkar okej (men inte så mycket mer) och jag gillar att det är fast. Jag hoppas att det kan bli en bra affär på lång sikt och tänkte ta tillfället i akt att köpa in mig i ett investmentbolag eftersom jag gärna vill ha fler bolag av den typen i min portfölj.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (21)