Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
156
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inköp TeliaSonera och Ratos - försäljning av Omega Healthcare Investors Inc.

Den senaste veckan har varit mer händelserik för portföljen än hela Q1 och Q2 tillsammans. :)

Idag sålde jag mina 30 aktier i OHI som var ett sådant där köp jag hade svårt att motivera för mig själv. Gick i princip plus minus noll på affären. Jag vill koncentrera portföljen mer och i framtiden är det riktiga analyser som gäller före inköp.

Som jag skrev häromdagen köpte jag TeliaSonera i tisdags och självklart kom hedgefonden Muddy Waters kritik mot TeliaSonera som ett brev på posten två dagar senare. Passade därför på att köpa ytterligare 160 aktier i för 40,81 kr/styck så nu har jag ett GAV på 42,43 kr som får anses som okej. Planen är fortfarande att sälja under Q1 2016.

Jag fyllde även på i Ratos i tisdags. Köpte 140 aktier för 48,79 kr/styck och sänkte mitt GAV till 55 kr och ökade den förväntade utdelningen. 

Trevlig helg!

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (21)