Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
167
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Månadsrapport februari

En någon sen rapport men vill få in den iallafall. Portföljen fortsätter att underprestera mot index men det är lång tid kvar av 2017 så det är bara att vänta och se.

Portföljens utveckling från årsskiftet t.o.m. februari månad (inklusive likvider) är +1,97% och mitt jämförelseindex SIX30RX ligger på +3,56% under samma period. 

Eget kapital har ökat från 653 728 kr den 31 januari till 666 545 kr den 28 februari. Då har jag tillfört 2000 kr i månadssparande.

Under februari månad gjordes inga inköp.
 
Andel likvida medel ligger på 10%.
 
 

Mitt sparande månad för månad sedan start 2010:

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)