Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
156
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Månadsrapport juli

Semestern rullar på och jag har inte ägnat så mycket tid åt aktier i sedvanlig ordning. Har man hus så finns det saker att göra och det är vad jag ägnar mig åt mellan baden. Efter semestern blir det mer fokus på aktier igen men till dess nöjer jag mig med en kort (och försenad) månadsrapport.

Har förresten noterat att bankerna återhämtat sig en del sedan förra månadsrapporten. Brexit kanske inte var så farligt ändå. Det är iallafall Inte fel med lite marginal om det vänder igen.

Portföljens utveckling från årsskiftet t.o.m. juli månad (inklusive likvider) är +3,32% och mitt jämförelseindex SIX30RX ligger på -0,32% under samma period. 

Eget kapital har ökat från 553 626 kr den 30 juni till 584 803 kr den 31 juli. Då har jag som vanligt tillfört 7000 kr i månadssparande.

Under juli månad gjorde jag ingen affär. 

Andel likvida medel ligger på 11%.

Mitt sparande månad för månad sedan start 2010:

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (21)