Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
161
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Månadsrapport mars

Jag borde väl egentligen sluta med de här månadsrapporterna eftersom de känns rätt menlingslösa med tanke på sparhoristonten. Det blir lite som att följa en travhäst man satsat på runt banan - fast i slowmotion. Men kanske är det just därför ändå lite spännande att titta på siffrorna en gång i månaden och att det är därför jag fortsätter med rapporterna ett tag till. Bolagen däremot får gärna rapportera mer sällan för min del och lägga mer krut på annat.

Portföljens utveckling från årsskiftet t.o.m. mars månad (inklusive likvider) är +1,65% och mitt jämförelseindex SIX30RX ligger på +6,51% under samma period. Likviderna drar ner litegrann och jag är överraskad över hur bra index har gått den senaste tiden. 

Eget kapital har minskat från 666 545 kr den 28 februari till 666 467 kr den 31 mars. Då har jag tillfört 2000 kr i månadssparande. 

Under mars månad fyllde jag på i H&M och Novo Nordisk.
 
Andel likvida medel ligger på 9%.
 
 

Mitt sparande månad för månad sedan start 2010:

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (1)