Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
161
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Månadsrapport november

Lite sent ute och det har hänt en del sedan månadsskiftet men siffrorna ska loggas så då kör vi..

Portföljens utveckling från årsskiftet t.o.m. november månad (inklusive likvider) är +5,53% och mitt jämförelseindex SIX30RX ligger på +8,71% under samma period. Börsen har tappat en del sedan förra rapporten men det kanske infinner sig en julrusch "som vanligt". Hade gärna nått upp till mitt avkastningsmål på +10% men vi får se. I så fall måste mina större innehav börja röra på sig.

Eget kapital har minskat från 734 248 kr den 31 oktober till 722 954 kr den 30 november. 7000 kr har tillförts som månadssparande.

Under november fyllde jag på med 25 st H&M aktier och skiftade från SHB B till SHB A.

Andel likvida medel ligger på 8,5%.

Mitt sparande månad för månad sedan start 2010:

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (1)