Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
167
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Månadsrapport september

Ännu en månad har passerat utan att jag gjort någonting. 

Några bolag jag bevakar har börjat närma sig nivåer där jag kan vara intresserad. Det är exempelvis Castellum och jag har suttit och funderat lite på A.P. Möller-Maersk också. Bolag där jag kanske skulle kunna tänka mig att fylla på är Walmart och Ratos. Men än så länge har jag vilat på hanen.

Portföljens utveckling från årsskiftet t.o.m. september månad (inklusive likvider) är +12,12% och mitt jämförelseindex SIX30RX ligger på 0,02% under samma period.

Totalt kapital (portfölj + likvider) har minskat från 482 856 kr den 31 augusti till 481 776 kr den 30 september men alltså i princip stått still.

7000 kr tillfördes i månadssparande.

Inga affärer gjordes. Andelen likvider ligger nu på 27%.

Walmart delade ut och jag fick 115 kr för mina 24 aktier.

Mitt sparande månad för månad sedan start 2010:

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)