Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
165
Följare
40
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Om mig

Jag är 70-talist, har familj, arbetar inom IT-branschen och skriver om sparande och aktier på fritiden.   

Skriver bloggen främst för att kunna se tillbaka på mina tankar ur ett historiskt perspektiv. Det kommer att bli ett tidsdokument över min utveckling och vilka beslut som ledde till vilka resultat. Hoppas kunna lära mig något av både framgångar och misslyckanden och vill någon annan ta del av det så är det välkommet.

Jag har valt att vara anonym och är aktieamatör. Håller på att arbeta mig bort ifrån spekulerandet för att istället investera på riktigt. 

Vid sidan av min egen portfölj har jag ett litet månadssparande för barn som är tänkt att kunna vara till hjälp för att skaffa ett eget boende och körkort om ca 20 år.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)