Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
161
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Tillbaka från semestern

Efter en lång och helt underbar semester är jag nu tillbaka på jobbet och tyckte också att det var dags att logga in här och skriva något.

En ny grej för mig är att jag faktiskt lyckades skärma av mig från alla eventuella stresskällor. Har loggat in på Avanza någon gång varannan vecka och knappt läst några nyheter alls. Väldigt skönt och kan rekommenderas. I vanliga fall är jag väldigt uppkopplad och läser väldigt mycket nyheter.

Jag ligger efter med min uppföljning av portföljen så nästa inlägg får bli en genomgång med försenade avstämningar av juni och juli. Vad jag hunnit se är att den fluktuerat lite i värde över sommaren. :)

Hoppas ni haft en skön och avkopplande sommar!

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (1)