Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
167
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Villkoren för Castellums nyemission

Nu är villkoren klara för Castellum nyemission med företrädelserätt som kommer att pågå mellan 26 maj och 7 juni. Det blir en teckningsrelation om 1:2 vilket innebär att vi befintliga aktieägare har företräde att teckna oss för en ny aktie per två befintliga aktier.

Teckningskursen blir 77 kr per aktie vilket innebär att jag med mina 170 aktier har rätt att teckna mig för 85 nyemitterade aktier och då får betala 6545 kr för dem.

Jag ser det som ett bra tillfälle att utöka mitt innehav i Castellum och kommer att teckna mig för de nya aktierna.

 

Taggar (blogg): 
fidan91's picture
0
7
0
0
fidan91

Hur gör jag för att teckna nyemissionen? Är ny på börsen och har redan 150 aktier i castellum och vill gärna ha mer.

Didrikfinans's picture
86
167
41
0
Didrikfinans

Om du använder Avanza så bokas teckningsrätter på ditt konto och du kommer få ett erbjudande under Mina Sidor > Erbjudanden. Du svarar på erbjudandet och anger hur många aktier du vill teckna dig för. Glöm inte att ha pengar på samma konto senast sista svarsdag för erbjudandet.

Mvh DF

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)