Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
167
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Volati - ingen tilldelning för Avanzas kunder

Trist. När jag för en gångs skull är med i en IPO så får Avanzas kunder ingen tilldelning. Jag kan tycka att Avanza kunde säkerställt att deras kunder iallafall skulle få vara med alls innan de gick ut med erbjudandet. Hoppas att så sker i fortsättningen även om jag själv inte kommer vara med i en notering på ett tag. I det här fallet var Nordnet partner i noteringen och därför premierades deras kunder och de fick viss tilldelning.

Hade tänkt köpa 500 aktier i Volati så nu sitter jag på ganska mycket likvider i min KF som jag vill få in i marknaden. Om jag inte hade tecknat mig i noteringen hade jag köpt lite Castellum istället men nu hann den gå över mitt motiverade pris så jag får sitta och vänta på ett nytt läge istället. Nej, jag är inte bitter. 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)