Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
165
Följare
40
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed
28 december 2016

Inköp H&M och lite julläsning

Gjorde månadens inköp och köpte 20 aktier i H&M för 255,90 kr/aktie idag.  H&M är nu mitt näst största innehav efter Handelsbanken vilket märks på portföljens utveckling eftersom året inte direkt varit lysande för klädbolaget. Men med lite tålamod så ska det nog bli en bra investering inom några år. 

Nu när julstöket lagt sig och familjemiddagarna är avklarade är det ganska skönt med lite lugn och ro. Lägger inte så mycket tid på bloggar för tillfället utan tänkte lägga mig i soffan och fortsätta med "The Warren Buffett way" av Hagstrom som jag läser för tillfället. Är bara några kapitel in i den men väldigt intressant än så länge. 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)