Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
162
Följare
41
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed
30 december 2015

Snart dags för "Myskväll 2015"

Då sitter jag och väntar in stängning av USA-börserna och sedan är årets alla siffror redo att överföras till Google Docs-arken för att vridas och vändas på. Jag fullständigt älskar den tidpunkten på året. 

Det är grafer som ska uppdateras och prognoser som ska vridas och vändas på och jag ska för en stilla stund bara sitta och titta på siffrorna som visar ett sparande som faktiskt går riktigt bra. Jag är nu mer än halvvägs mot miljonen som är mitt första mål. 

Det går inte direkt snabbt men jag vill inte heller ta alltför stora risker. Långsamt och säkert byggs det upp en pengamaskin som ska ge lycka och stabilitet åt mig och familjen i många år framöver. 

Vad müsigt...

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (2)